blog

Crisis?

De recente crisis lijkt over zijn hoogtepunt heen te zijn, we merken dat de particuliere markt weer durft te investeren in de eigen woning.De aanvragen voor nieuwe badkamers, een toiletrenovatie,vervanging van dakgoten, nieuwe cv ketels en vervanging van sanitair nemen steeds meer toe.Ook de aanvragen voor zonnepanelen blijven komen, ondanks het wegvallen van de particuliere subsidie.

Reden is ook de 6% btw regeling op arbeidsloon tot 31 januari 2015.Hebt u (verbouw)plannen bedenk dan dat het op dit moment zeer interessant is ,het scheelt 15% op arbeidsloon!

Zonzaak.nl zonnepanelen

Als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen die door een expert worden geplaatst, kijk dan eens op onze andere website www.zonzaak.nl.

Door de particuliere teruggave van de BTW, is dit een zeer interessante investering in milieu en portemonnee .

Zonzaak.nl

Sinds medio 2012 zijn wij gestart met www.zonzaak.nl.

Zonzaak.nl is onze website waar U veel informatie kunt vinden over de toepassing van duurzame producten, begonnen met zonnepanelen en zonneboilers en daarna de focus verlegt naar een compleet pakket van duurzame maatregelen om uw bestaande particuliere woning energiezuiniger te maken. En daarmee ook de maandlasten fors te verlagen.

Op dit moment zijn we gestart met de verbouw van onze showroom, alle radiatoren zijn eruit en er komen allemaal producten in die een besparing leveren op het gebied van gas, water,verwarming en elektra. Denk hierbij aan zonnepanelen ,zonneboilers, heatpipes, Elga warmtepomp,ledverlichting ,lowh2o convectoren, vloerverwarming infrezen enz enz.

Ook willen we een partner zoeken die voor ons het na-isoleren van een woning kan verzorgen, denk hierbij aan HR glas en spouwmuur of dak-en vloerisolatie.

Omdat het toch iets bijzonders wordt en het tussen de bedrijven door in orde wordt gemaakt, is de verwachting dat eind dit jaar de showroom wordt opgeleverd. In de tussentijd kunnen we U op andere manieren voorzien van een prima advies waarbij ons kernwaarden erg belangrijk zijn. Wat dat zijn?? De Methode van Martin natuurlijk!


We zijn er van overtuigd dat Zonzaak.nl garant staat voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, deskundig advies, goede nazorg en de vertrouwdheid van een bedrijf om de hoek die dit jaar al 18 jaar bestaat.

 

Onderhoud cv ketel

De dagen worden korter, de temperatuur gaat buiten langzamerhand omlaag.Het wordt weer tijd om voorbereidingen te gaan treffen voor de koude winterperiode.Niks is zo vervelend als een haperende cv ketel of een koude douche.Bel nu voor onderhoud aan uw gastoestellen dan bent u verzekerd van een warme winter.Mocht er dan toch iets stuk gaan dan bent u verzekerd van onze 24 uurs servicedienst.