Zonnepanelen

zonzaak%20logo%20225.pngWij zijn specialist op het gebied van energiebesparing! Voor zonnepanelen en andere energiebesparende producten kijk op www.zonzaak.nl

 

Read more

Nieuws

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image file:///C:/Users/floor/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png
There was a problem loading image file:///C:/Users/floor/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png

Welkom op de website van Martin Koopman Installatie techniek BV.


Sinds de oprichting in 1996 zijn wij een modern installatiebedrijf waarbij we het belangrijk vinden om een persoonlijke band op te bouwen met onze relaties.

De spil in dit bedrijf is Martin Koopman, die zich het beste laat omschrijven als een persoon die het belangrijk vindt dat klanten goed worden geholpen en een eerlijk, objectief advies krijgen. Minstens zo belangrijk zijn onze gemotiveerde medewerkers die dezelfde instelling hebben.

Om een goed advies te kunnen geven proberen we continu nieuwe technieken bij onszelf uit. Alleen hierdoor krijgen we het beste inzicht over de voor- en nadelen van diverse systemen.

Als team zijn we zeer veelzijdig met verrassende capaciteiten als het gaat om uitvoeren van bijzondere werkzaamheden. Uiteraard is ook het repareren en onderhouden van sanitair en verwarming bij ons in vertrouwde handen.

Met deze website willen we U graag laten zien dat we een “traditionele” loodgieter zijn waarbij we de moderne technieken op de voet volgen.Op dit moment zijn we bezig om dealer te worden en te specialiseren in de eerste elektra producerende ketel van Nederland.De Remeha Evita.

Kijk op de link Duurzame energie voor alle informatie.

Met vriendelijke groet,

Martin Koopman.

moz-screenshot.png moz-screenshot-1.png

 

Welkom

"De volgende keer belt u weer"


Dit is de wens van Martin Koopman en zijn team van medewerkers.Zij stellen dagelijks alles in het werk om opdrachtgevers blij te maken zodat zij hen ook in de toekomst weer mogen begroeten als goede bekende.

Hoe werkt Martin Koopman installatietechniek?: Bij iedere aanvraag wordt er vooraf een gesprek aan huis gedaan waarin de wensen en mogelijkheden besproken worden. Samen wordt er gekeken wat de beste en mooiste oplossingen zijn voor een installatie of verbouwing.Deze aanpak , ook wel de Methode van Martin genoemd, resulteert in een helder, grondig maar vooral realistisch voorstel voor de gezochte aanpassingen binnen de woning. Helder voor wat betreft het budget en realistisch ten aanzien van een correcte en vlotte oplevering. Afspraak is afspraak is al meer dan 15 jaar de goudenstelregel.

Na deze eerste grondige analyse gaat het team van medewerkers en samenwerkingspartners aan de slag om het inrichtingsplan met de bij behorende aanpassingen uit te voeren. Geheel in overeenstemming met de stijl van de woning en afgestemd op toekomst worden de werkzaamheden dankzij een ambachtelijke inzet op een kwalitatief hoog niveau uitgevoerd.

Martin Koopman is dol op leveranciers die meedenken over vernieuwingen en technische hoogstandjes en hij levert daarom alleen bekende merkproducten die energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn. Hij weet als geen ander dat kwaliteit en design in hoge mate het wooncomfort bevorderen.

Sanitair, badkamers, verwarming, dakbedekking,ventilatie, airco en de elektrische installatie dat zijn de zaken waar ze bij Martin Koopman verstand van hebben. Meedenken,voorstellen, installeren en service verlenen dat zijn de duidelijk herkenbare activiteiten. Martin Koopman kent haar klanten en weet dat de soms ingrijpende veranderingen en verbouwingen goed gecoördineerd dienen te worden.

De meerwaarde van een samenwerking met Martin Koopman ligt erin dat de juiste oplossingen op tijd en volgens afspraak geleverd worden. Het maakt niet uit of het nu gaat om een kleine aanpassing aan de bestaande verwarmingsinstallatie of een grote renovatie van de badkamer of de sanitaire voorzieningen: Martin Koopman regelt het allemaal, daar kun je van op aan!

Graag tot ziens,

Martin Koopman.